BOJANGLES

Atlantic Ocean Tour 2017-2018

Vaarwel Bojangles


Vorig weekend hebben we de Bojangles overhandigd aan de nieuwe eigenaars. Dat ging met de door iedereen al veronderstelde ‘gemengde gevoelens’ gepaard. Ja, dit is wat we wilden en nee, dit was niet makkelijk.

Dat er twee mooie dagen zijn in het leven van booteigenaars, ‘op de dag dat je de boot koopt en op de dag dat je hem verkoopt’, is nonsens. Althans, wij vermoeden dat die ‘wijsheid’ mogelijk op kan gaan voor eigenaars die vergeten te reizen met hun schip. Met z’n viertjes denken wij weemoedig en blij terug aan honderden fantastische dagen en ontelbare heerlijke en onvergetelijke momenten waarop ons schip en de reis daarmee centraal stond.

 

de finale selfie ab BJ

 

Dat zeilend reizen ons hart gestolen heeft staat als een paal boven water. De komende tijd gaan we dat blijven doen, maar in het klein. Genietend van de (sub-)tropen dachten we vaak terug aan de mooie plekken in Nederland die we al kennen of nog willen ontdekken en dat is wat we de komende tijd gaan doen. Met kleine scheepjes over kleine mijlen, met een sup en een optimist in ons zog en dromend over toekomstige avonturen op werelds water.

Dank je wel Bojangles voor de vijftienduizend veilige mijlen die je rustig met ons aflegde, de knusse cocon die je meer dan een jaar voor ons was, je geduld met twee zeilers die je op de oceaan pas leerden kennen en de twee kinderen die dagelijks op je giek mochten klimmen en aan je kajuitluik mochten bungelen.

Dank je wel Bojangles, vaarwel, vaarwel!

 

Dank jullie wel ook lieve familie en vrienden voor het meevaren, meedromen, meelezen, meeleven, dank en tot snel

 

Dit is Bojangles, uit

 

 

Next Post

Previous Post

3 Comments

 1. Omi Ineke 1st July 2019

  Ach, wat mooi beschreven, dank!

  En heel fijn dat wij jullie hier binnenkort uit mogen zwaaien.
  Zoals je schrijft zal het zijn: een kleine reis, een véél kleinere boot en ja met sub en optimist in het zog.
  Over prachtige Zeeuwse wateren die in verbinding staan met al die wateren waar jullie voeren.

  Liefs van Bart en Ineke

 2. Tosca 1st July 2019

  Wat een gedenkwaardig adieu aan Bojangles, en aan jullie mooie hoofdstuk. En wat heerlijk was jullie blog… misschien tijd voor een nieuw hoofdstuk als auteur?!

  Dank dat ik mee mocht genieten.

  Adieu….

 3. Rinia 10th July 2019

  Bedankt voor alle mooie verhalen, het was een genot om deze steeds te lezen. Vaarwel Bojangles , adieu Caren en gezin en veel geluk bij jullie volgende avontuur.

  Liefs
  Rinia

Leave a Reply

© 2024 BOJANGLES

Theme by Anders Norén