BOJANGLES

Atlantic Ocean Tour 2017-2018

de voorbereiding: paal erop, paal eraf

De dinsdagochtend was interessant: Met Hans de paal op de boot gehesen (na enige worstelingen met het ondertussen bekende draden-wezen) en vervolgens meteen geconstateerd dat de constructie niet deugdelijk was. De Superwind stond niet stabiel op de arm die daarvoor was aangepast en we veronderstelden dat eventuele torsiekrachten de constructie ook onveilig konden maken. Om 1400 uur lag de hele bende weer naast het schip. Tsja, even een diepe zucht en weer door. Tussen de bedrijven door kwamen Dic en Mieke even langs. Dic kon helaas de door hem geplande klus niet verrichten ivm niet goed materiaal en Mieke kreeg een rolberoerte van de toestand van het schip (mn als gevolg van het feit dat er geen vloer in ligt).

De middag was meer succesvol: de Hydrovane werd afgemonteerd en prijkt nu op het hek. Past goed en ziet er mooi uit. Toch nog een goed einde van de dag…

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 BOJANGLES

Theme by Anders Norén