BOJANGLES

Atlantic Ocean Tour 2017-2018

de voorbereiding: laatste dag OLVG

De laatste -super gezellige- dag in het OLVG is achter de rug. Afscheid nemen, ben ik niet zo goed in bleek, want na om 07.30 met Maarten samen het ziekenhuis binnengestapt te zijn (na een snelle fietspartij door een heel klein weaterwindow zonder stortregen), fietste ik pas na de komst van de nachtdienst, rond 2330 weer weg. Gezellig en fijn de dames en heren van de nachtdienst ook weer even gezien te hebben: gaf de mogelijkheid nog een keer te bedanken voor de volledig onverwachte versiering van de afdeling: wat ongelofelijk lief en leuk! Gaf wel meteen ‘s ochtends al een brok in de keel en die ging ook niet echt meer weg.

Tegen 1800 uur was mijn werk als ‘dienstdoende’ nog niet gedaan.  De administratie moest nog afgemaakt en mijn buro moest nog opgeruimd worden. Maar ondertussen zaten de kids, Caatje en opi en omi al wel op het terrasje van Nessun Dorma klaar voor het ‘laatste-dag-diner’. Dus snel aangehaakt, lekker en gezellig gegeten en na opi en omi uitgezwaaid te hebben en de kids naar boven te hebben gebracht, kon de OLVG-tournee weer doorgaan.

Die zit er ondertussen op… Raar. Klaar voor een jaar.

 

 

 

 

 

Next Post

Previous Post

1 Comment

  1. Kim 13th June 2017

    Je gaat gemist worden op de IC Jesse!! Maar super veel plezier gewenst voor dit nieuwe avontuur.

Leave a Reply

© 2024 BOJANGLES

Theme by Anders Norén