BOJANGLES

Atlantic Ocean Tour 2017-2018

Dit is een test …

… als voorbereiding op onze oceaan oversteek. We hebben vandaag Dic, Mieke en Sanne uitgezwaaid en een fijne en gezellige mini-vakantie afgesloten. Nu weer verder…

Deze week gooien we los vanaf onze stek op de Kaapverden, de ankerbaai van Mindelo, en gaan dan op weg naar Suriname. We denken er ruim twee weken over te gaan doen. Om geïnteresseerden van updates te kunnen voorzien gaan we nu en dan via de satelliettelefoon een blogje posten. Vanaf heden is dat systeem in de lucht. Keep you posted!

Caatje reorganiseert de voorraden en inventariseert wat we nog nodig hebben om het een paar weken gezellig en gezond vol te kunnen houden op zee

Jesse doet nog de laatste relevante klussen aan het schip. Bijvoorbeeld dieselfilters vervangen en een toevallig daarbij ontdekte beschadigde dieselleiding.

Next Post

Previous Post

8 Comments

 1. Gabor 4th December 2017

  Dat werkt hoor!

  • Jesse de Metz 4th December 2017 — Post author

   Hallo Snelle Jelle! Fijn, ff bevestiging dat eea lukt 🙂 Dank! Leuk Sinterklaasweekend gehad? En veel plezier morgen op school met de Sint!

 2. Mieke en Dic 5th December 2017

  Dat was zeker een fijne en gezellige vakantie, wat hebben we er van genoten zo – relatief lang – met jullie samen te zijn. En bij thuiskomst meteen een verheugend bericht: we blijven geen 14 dagen verstoken van nieuws. Fijn dat je de mogelijkheid van mini blogs ontdekt hebt!!!

 3. Omi Ineke 5th December 2017

  Ja hoor, ook in Zeeland aangekomen ( – :
  Succes met de verdere voorbereidingen……..sterkte met de laatste loodjes ……………………we tellen mee af………….
  liefs

 4. Tosca 5th December 2017

  Spannend!!! Succes en enjoy de komende 3 weken. Xx

 5. Fleur 6th December 2017

  Succes save trip. Wanneer gaan de trossen los? Gaaf!!!

 6. Minne 6th December 2017

  123 ja ook hier bereikt. Goeie reis, ik volg jullie op de voet. Hou je goed vast, maar geniet vooral. Wat een prachtig avontuur!

 7. Piet en Sarienske 7th December 2017

  Behouden vaart en veilig aankomen in Suriname. Heel bijzonder.
  Opa Remijnse was ooit – in de vijftiger jaren – in Suriname. Nu jullie voetstappen bij de zijne. Heb het goed met jullie 4tjes. Liefs.

Leave a Reply

© 2024 BOJANGLES

Theme by Anders Norén