BOJANGLES

Atlantic Ocean Tour 2017-2018

DE VOORBEREIDING: ECO LIFE

Februari is nogal een drukke maand. Helaas niet op de werf, maar met name op het werk en thuis. Caatje is aan haar laatste 6 weken werken begonnen en anticipeert op de overdracht van haar taken. Een luxe maar ook bizar idee: weer een enorm concrete stap richting trossen los (!)

De kids zijn druk met vakantie hebben -nu logeren bij Dic en Mieke- straks een logerende Bart en Ineke bij ons in Amsterdam en hun zwemlessen. Beide kunnen ondertussen ‘zonder bandjes in het diepe’ waarbij Minne zich toelegt op ‘drijven op zijn rug zo lang de concentratie het toelaat’ en Louise echt het water kan inspringen en naar de kant terugspartelen. Kikkervoeten en rondjes met de armen worden driftig geoefend.

Mijn weken bestaan veel uit werken want op de zaak zijn we iets onderbemand. De maandagen met de kids zijn geen vanzelfsprekendheid momenteel en daarnaast lopen er nog interessante projecten met ECLS.

Gelukkig vorige week afgerond: theorie Marcom-B examen. In april ook het praktijkexamen afleggen en dan hebben we recht op een MMSI nummer.

Tussen de bedrijven door zo nu en dan naar de boot of voor een klus op pad. De oude naam van de boot schrapen, op en neer naar de staalboer voor aanpassingen aan de radar (-windgenerator en AIS-antenne) mast en naar de polijstclub op de nieuw gefabriceerde kotterstagputting glimmend te krijgen.

Nog een paar dagen februari. Dan al de finale-maand in de loods…

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 BOJANGLES

Theme by Anders Norén