BOJANGLES

Atlantic Ocean Tour 2017-2018

een restantje Portugal

Nou, veel nieuws hebben we eigenlijk niet te melden. Het blog vanuit Alvor en daarna die van Mieke vertelden al genoeg.

Leuk wellicht nog een paar foto’s van ons bezoek, op onze vijf-jarige-huwelijksdag, aan de grotten bij Portimao. Anker over boord aan de rand van de oceaan, bijboot in en toeren maar, over een snufje swell. De grotten waren spectaculair. De grootste grot was kathedraal-achtig, met prachtige kleuren in het gewelf, een lichtkoepel in het dak en een strandje op de plek van het altaar, waar kraakhelder zonlicht op viel. Het was er overigens net zo druk als in de kathedralen van Porto… Vlak voor de grotten werden we (het zal niet voor de laatste keer geweest zijn) ingehaald door de Vagebond. Gezellig!

foto van de Vagebond

 

foto van de Vagebond

 

foto van de Vagebond

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 BOJANGLES

Theme by Anders Norén