BOJANGLES

Atlantic Ocean Tour 2017-2018

De Voorbereiding: ontdekkingstocht

piraatjes

Zoetwaterpiraatjes

 

All Ships, all ships, all ships, hier zeiljacht Bojangles, Bojangles, Bojangles, all ships, hier zeiljacht Bojangles

 

Hier start ons blog. Over een te maken reis. Over een droom en het proberen die in vervulling te laten gaan. De droom zit in onze hoofden, het vehikel dat ons gaat meenemen is onze mooie boot ‘Bojangles’. Vaar met ons mee en beleef waar we uitkomen. Welkom aan boord!

Waar zitten we nu? Op de bank en we bereiden ons voor. Al heel lang, maar ook heel erg in de theoretische modus. Hoe maak je een droom concreet? We vermoedden, in ons geval, met de aanschaf van een schip.

En ja, écht concreet werd ‘het voorbereiden’ pas in augustus en september, toen Piet en Monique hun boot aan ons overdroegen en we de eerste tochten gingen varen. Eerst veel met familie en vrienden, later drie weken met z’n vieren. We ontdekten de BJ en langzaam werd duidelijk waar we al klaar waren en waar we nog veranderingen nodig vonden. Sinds begin november staat BJ op de kant en wordt ook het gevreesde klussen concreet.

voordek-onder-gennaker

Luieren op het voordek op weg van Zeeland naar de Wadden

 

voor-de-wind

Texel-Terschelling

gedichten in het zand

img_0603

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 BOJANGLES

Theme by Anders Norén