BOJANGLES

Atlantic Ocean Tour 2017-2018

Sweet goodbye & hello’s

Afgelopen week was het dan echt zo ver..  Mijn voorlopig laatste dag bij Albert Heijn en dus afscheid van mijn geweldige collega’s.

De laatste maand was een maand met een heel scala aan emoties. Het onverwachte overlijden van dierbare collega Loeske is nog steeds niet te bevatten en bracht een intens verdriet in ons team en daarbij ook een intens samenzijn. Dit maakte het voor mij nog moeilijker om mijn fijne collega’s los te gaan laten en dat vond ik al niet makkelijk… Het gras was ineens heel groen onder mijn voeten geworden, wat een geweldige baan, bedrijf en mensen om me heen.. Waarom ging ik hier ook al weer weg??  Oh ja.. iets met een droom, eigen keuze… Samen zijn met zn 4-en, buiten zijn, avonturen beleven, stil staan ipv doorgaan…. Maar die laatste weken was er ineens wat koud watervrees…. Van een vriendinnetje kreeg ik dit plaatje, spijker op z’n kop!

 

Afbeeldingsresultaat voor there is freedom waiting for you on the breezes of the sky

 

De laatste week was geweldig, wat een waanzinnig afscheid was het. Op dinsdag totaal onverwacht uit het MT gehaald en verrast met de hele klantenservice die samen was gekomen op de afdeling die was omgetoverd in piratensfeer. Lieve speech van Jelle, een hilarische vlog

en echte Bojangles karaoke, met dank aan de vocale hulp van Carolien! Woensdag een gezellige borrel, met als verrassingsgasten Jesse en de kids, wat fijn! Een hartverwarmende speech van Buck en heel veel lieve mensen. Nog erg leuk en gezellig uit eten met het kernteam op mooie hoogte bij Adam incl piratenact! Donderdag laatste zaken afgerond, lunch met Carine en toen out of office op oktober 2018! Wihaaaa…. Dit is bizar, wat een heerlijk gevoel!!

Na een week vol afscheid was er die zaterdag ook veel nieuwe ontmoetingen op de vertrekkersdag. Onder andere een aantal boten met kinderen; Agape, De liefde, Tijd, Pjotter.. Zie de linkjes als je het leuk vindt om hun verhalen te lezen! We krijgen enorm veel zin om te vertrekken tussen al deze gelijkgestemden!

Maar goed geen tijd voor relaxen wat tijd om te klussen. Jesse is ook een weekje vrij dus we hebben veel op de lijst staan om te doen en krijgen bijna alles af ;-). Antifouling, Poetsen, Naam erop, Lakken.. De bojangles staat te glimmen in de loods. Jesse worstelt met de SSB en allerlei andere electra uitdagingen. Ondertussen het huis opruimen want de fotograaf voor de verhuur staat voor de deur.. pfoehhh.. Zaterdag hebben we nog een kers op de taart met de cursus weer voor vertrekkers van Henk Huininga en Ruud Kattenberg. Een erg interessante en praktische dag! Hier ontmoeten we ook weer wat oude bekenden; de Shaula (vertrek 2018, jammer!) en de Maximo. We sluiten af met een gezellige borrel in de zon en racen naar huis om gezellig te eten met Dic, Mieke en Sanne en kids in een super leuk nieuw tentje bij ons om de hoek… En zo is de week om voordat we het door hebben 🙂

 


 

 


 

 

 

 

 

 


 

Next Post

Previous Post

1 Comment

  1. rob en conny 12th April 2017

    Wat een rollercoaster zo’n week! En wat een heerlijke luxe dat je nu al vrij bent. Heel veel klusplezier de komende weken enneh we halen jullie wel in 😉

Leave a Reply

© 2024 BOJANGLES

Theme by Anders Norén