BOJANGLES

Atlantic Ocean Tour 2017-2018

de voorbereiding: totale leegverkoop

Hard werken was het dit jaar: op Koningsdag onze halve inboedel verpatsen. Wat een heerlijk gevoel gaf dat, ontspullen! Aan het einde van de dag hielden Daan en Jesse grote uitverkoop (Uitverkoop -> Totale Leegverkoop -> Opheffings Uitverkoop), de markt was er niets bij. Een heerlijke dag met veel gezellige aanwaai van de buurt en vrienden en een geweldige omzet. Over de winst viel niet naar huis te schrijven…

Niet onbelangrijk overigens: in de tussentijd is ook op initatief van Steef de straat opgezoomerd. Frisse stoep, verse plantjes en een een riedel mozaik-stoeptegels om binnenkort het trottoir mee op te leuken.

 

 

 

Next Post

Previous Post

1 Comment

  1. Anouk 24th May 2017

    Wat knap dat jullie kinderen dat doen! Hier een groot drama als er spullen weg moeten
    Groetjes Anouk sy tijd

Leave a Reply

© 2024 BOJANGLES

Theme by Anders Norén