BOJANGLES

Atlantic Ocean Tour 2017-2018

Douarnenez – a Coruña

We zijn in Spanje, a Coruña! Een prachtige en razendsnelle overtocht hebben we gehad, samen met opstapper ‘grote Minne’. In twee en een halve dag hebben we ongelofelijk veel beleefd. Windstilte en windkracht zeven, Ocean swell en haakse hobbels van 3 meter hoog, dolfijnen en een vis die de lijn brak, halfway party en land-in-zicht-taart. Maar het belangrijkste: bemanning en boot deden het uitstekend. Binnenkort volgt er een uitgebreider verslag…

 

 

 

De reeds dagen in het vooruitzicht gestelde ‘helados grande”

 

Next Post

Previous Post

5 Comments

 1. Ineke en Bart 8th August 2017

  Wat een ontzettende stoere schippers en vooral die jonge Minnen met zijn pet en zonnebril. Great. Maar grote Minnen mag er ook zijn hoor, alleen had hij natuurlijk ook zo’n pet en zonnebril op moeten hebben.
  Vgl mij zitten jullie in de zon en in de hitte en wij hier in de regen met 17 gr. Toch volgende week maar richting zuiden??

 2. Buck 8th August 2017

  Jeetje, dat hebben jullie snel gedaan zeg! Fijn dat het goed is verlopen. Hoop dat het bij jullie niet zo warm is als bij ons in Italië…
  Overigens heel leuk om jullie verhalen te lezen en foto’s te zien, mooie belevenisen. Caren, wat zie je er relaxt uit… doet je goed!

 3. Dinis Reis Miranda 8th August 2017

  Ziet er geweldig uit!!!! Geniet in Porto!! Prachtige stad!
  Heel veel plezier!

 4. Jasper en Fleur 10th August 2017

  Helden! Liefs van ons. Volgen jullie op de voet. Xxx

 5. Ineke Westerhof 10th August 2017

  Dat wordt later, veel later natuurlijk, … opa vertel nog eens. ?

Leave a Reply

© 2024 BOJANGLES

Theme by Anders Norén