BOJANGLES

Atlantic Ocean Tour 2017-2018

Bij Vlagen en Zilt Magazine

Voor de ‘verenigingskrant’ van de KNZ&RV schrijf ik sinds een aantal maanden een column: IJmuiden Linksaf. De onderstaande vonden we leuk om te delen via deze site.

Tevens leuk (vonden wij): we stonden in de laatste Zilt Magazine (no 139)!

 

Hier de column:

Next Post

Previous Post

5 Comments

 1. Iris Ruisch 2nd November 2017

  Ontzettend gaaf weer te lezen allemaal, we zijn enorm onder de indruk van jullie Marokko avontuur, wát een prachtige beelden!
  Geniet lieve mensen, en keep going strong!

  Liefs uit Amsterdam!
  Iris,Peter,Sal en dikke knuffel van Bodile voor Louise, die erg moest lachen om de foto van Louise toen ze niet heel enthousiast leek om kameel te gaan rijden;)
  X

  • Jesse de Metz 3rd November 2017 — Post author

   Hahaha, wat leuk en gezellig weer van jullie te horen. Vandaag had Louise het nog over Bodile. We waren de letter ‘o’ aan het leren en Bodile was een goed woord daarvoor vond Louise 🙂
   Gaat het goed op school?
   Heel veel liefs van ons allen!

 2. Piet en Sarienske 3rd November 2017

  ‘t Is iedere keer weer genieten van jullie verhalen, belevenissen en fotootjes. Het is zeldzaam zo mee te kunnen en mogen leven met jullie gezinsleven. In woord en beeld. Blijf genieten , dan doen wij dat ook. Goede vaart en liefs van Castricum in dBosch.

 3. Rineke Musch 12th November 2017

  Jesse wat maak je met je vrouw en kinderen een fantastische reis. Wat leuk om al de verhalen te lezen. En de prachtige foto’s geven een mooie inkijk in jullie leven. Goede vaart. Geniet ze.
  Rineke

Leave a Reply

© 2024 BOJANGLES

Theme by Anders Norén